Broccoli salat med peanuts

Den nemmeste pizzadej

Jeg fylder fryseren engang imellem med forskellige hjemmelavede færdigretter, og en af de ting jeg altid har på frost, er familiepizzaer, for det er så nemt lige at tage en pizza ud af fryseren og direkte ind i ovnen ved 250 grader i 5-7 minutter ved 250 grader, så der er lige tid til at lave en hurtig salat, også er der mad. Convenience food når det er bedst for de travle børnefamilier som skal have det hele til at løbe rundt med forskellige aktiviteter, arrangementer og træning. Den nemmeste pizzadej.
pizzadej Fyldet er MEGET forskelligt, men bruger altid den samme pizzadej, hvor det er lidt forskelligt hvor aggressiv jeg er med fuldkornet. Gerne 20-30% fuldkorn, mere også bliver det ikke godt.

Til 4 stk pizzaer, skal du bruge følgende:
50g gær
5 dl lunkent vand
750g hvedemel
250g fuldkornsmel (hvede, rug m.m)
4 spsk olivenolie
2 tsk sukker
1 spsk salt

Gæren opløses i den lunke vand i en foodprocessor og resten af ingredienserne blandes i, dog pånær ca 100g mel, som tilsættes efter behov.
Ælt dejen på middel hastighed i 7-8 minutter, dejen skal slippe skålens kant.
Drys lidt mel på bordet og hæld dejen herud på og del dejen i 4 stykker.
Dæk de 4 deje til med en viskestykke og lad det hæve i 30 minutters tid.
Rul dejen ud og kom dit ynglingsfyld på.
Bag i ovnen ved 250 grader i 10-12 minutter, hvis den skal fryses ned, så nøjes med 6-7 minutter.
pizzadej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli salat med peanuts