Ristet blomkål med chia

Chokolade cakepops

Jeg har tidligere lagt en opskrift op på cakepops, men jeg fik aldrig sagt at de også er en glimrende gaveidé! 😀 Her brugte jeg feks en lille bøtte cakepops i et lille glas med 500 kroner gemt i sukkeret til en konfirmand i foråret! Opskriften finder du under billedet. Chokolade cakepops Chokolade cakepops

Chokolade cakepops

Til ca 20 cakepops, skal følgende bruges:

30g kokosolie
50g yoghurt
2 æg
1 spsk sødemiddel
75g mel
20g kakaopulver
1 tsk bagepulver
100g tørrede kirsebær, blåbær, hindbær eller tranebær alt efter smag.50g philadelphia
150g mørk chokolade
20 sugerør i forskellige farver eller slikpinde
frysetørret hindbær

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk kokosolie, yoghurt, æg og sødemiddel godt sammen og tilsæt mel, kakao og bagepulver og vend det godt rundt og tilsæt til sidst tranebærrene.Hæld dejen i en tærteform beklædt med bagepapir og bag den i ovnen i ca 30 minutter.
Lad kagen køle helt af, og smæk den så op  i en skål med philadelphia og vend det godt sammen, her er det godt at have hænderne nede i dejen og rigtigt arbejde sammen eller køre det i en røremaskine.
Smelt 75g af den mørke chokolade og vend resten i, når den første halvdel er smeltet.
Form nu 20 små kugler af dejen og dyp  nu spidsen af pindene i den mørke chokolade og derefter  i hver sin kugle.
Kom dem nu i fryseren i små 15 minutter og tag dem ud lidt af gangen og dyp dem i den mørke chokolade og bank dem let for at få det overskydende chokolade til at falde af og drys dem med frysetørret hindbær! Wuupti 😀 Små fine pops.Chokolade cakepops

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ristet blomkål med chia