5 min Chai konfektkugler
Vi er gået i total bagemode herhjemme med en masse konfekt, manden er ved at få pip og snakker om at vi skal have et konfekt/bage stop frem til jul :O Tror han vinder, for vi har ikke lavet mindre end 15 forskellige opskrifter og det er kun den 6 december 😀 Såååå han får en lille pause for nu… (læs: weekenden over).
De her kugler er nok en af mine personlige favoritter, for er nok lidt af en chaiaholic. Har lavet et mix jeg har stående i skabet og kommer det efterhånden i alle bagværk jeg kan slippe afsted med. Bagte en banankage med peanutbutter og chai den anden dag, den skal i glæde jer til <3 De her 5 min chai konfektkugler er helt perfekte små spicy kugler til alle os chai-aholics 😉
5 min Chai konfektkugler
Til 20 kugler, skal du bruge følgende:
150g dadler, hvor stenen er fjernet
30g mandelmel
85g glutenfri havregryn
1 tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
¼ tsk stødt allehånde
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk vaniljepulver
1 spsk sukrin (alm. sukker kan også sagtens bruges)
1 spsk kokossukker
1 tsk kanel
Start med at komme mandelmel, havregryn og krydderier(kanel, ingefær, allehånde, nellike og vaniljepulver) i en minihakker og kør indtil du har en fin mel. Tilføj dadlerne, hvis der ikke er plads, så kom blandingen over i en skål og kør dadlerne helt cremede og vend det i melet indtil det er en homogen masse og rul 20 kugler (ca. 15g stk).
Bland det sidste sammen, ved at vend sukrin, kokossukker og kanel i en lille skål.
tril kuglerne i blandingen og kom den i en skål og stil den på køl indtil servering eller opbevar den ved stuetemperatur.
De er helt perfekte små chai spicy kugler til alle os chai-aholics 😉
Søger du noget bestemt? I menuen ovenfor kan du bladre tilbage i opskrifter, herunder forskellige kategorier 😉
Ingen kommentarer endnu