Grillet ostesandwich GLUTENFRI
Jeg har været lidt i tvivl tidligere om jeg rent faktisk havde en form for glutenallergi eller lignende, da jeg tit var helt oppustet og endte med at tage til lægen for at få det afklaret, da man jo hurtigt ser spøgelser alle steder i disse tider, hvor ALLE har en eller anden form for allergi, der var heldigvis intet, men derfor syntes jeg nu stadig det er rart at undgå gluten, så her har vi leget med lidt blomkål for at lave noget brød til en omgang grillet ostesandwich! Grillet ostesandwich GLUTENFRI
Til 2 sandwich, skal du bruge følgende:
1 blomkål, delt i små buketter
1 æg
50g revet mozzarella
salt og peber
1 spsk kokosolie
90g cheddar ost
Tænd ovnen på 225 grader.
Kom Blomkålsbuketterne i en foodprocessor og kør indtil det er blevet til en omgang “blomkåls mel” og kom det i en skål og giv det en tur i mikrobølgeovnen i 7-9 minutter.
Kom blomkålsmelet i et klæde og pres alt væden ud af det.
Kom blomkålsmelet, æg, mozzarella, salt og peber i en skål og bland det godt sammen og lav 4 skiver brød af blanding på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15 minutter i ovnen.
Lad blomkålsbrødene køle let af inden de smøres med kokosolie på den ene side og to af skiverne placeres med ‘smørsiden’ ned ad på en rygende varm pande.Fordel osten på de to brød og placer de sidste skiver ovenpå. Giv dem 2-3 minutter på hver side og server dem straks! 😀
YUMMY siger jeg bare 😡
Ingen kommentarer endnu