Jordbærtærter

Sunde chokolade pops

Lille pigen har fødselsdag og det har hun IDAG! Wauv, det er allerede ét år siden at Christian fik en lille søster og hele familien fik et nyt familiemedlem! Hvor er det vildt 😀 Sunde chokolade pops
I dagens anledning har STOREBROR og mor været i køkkenet for at lege med maden 😉 Herunder en dagsgammel chokoladekage, der blev lavet om til fancy cakepops! 😀 Sunde chokolade pops

Til ca 20 cakepops, skal følgende bruges:

30g kokosolie
50g yoghurt
2 æg
1 spsk sødemiddel
75g mel
20g kakaopulver
1 tsk bagepulver
100g tørrede kirsebær, blåbær, hindbær eller tranebær alt efter smag.
50g philadelphia
150g hvid chokolade
20 sugerør i forskellige farver eller slikpinde
krymmel efter smag

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk kokosolie, yoghurt, æg og sødemiddel godt sammen og tilsæt mel, kakao og bagepulver og vend det godt rundt og tilsæt til sidst tranebærrene.
Hæld dejen i en tærteform beklædt med bagepapir og bag den i ovnen i ca 30 minutter.
Lad kagen køle helt af, og smæk den så op  i en skål med philadelphia og vend det godt sammen, her er det godt at have hænderne nede i dejen og rigtigt arbejde sammen eller køre det i en røremaskine.
Smelt 75g af den hvide chokolade og vend resten i, når den første halvdel er smeltet.
Form nu 20 små kugler af dejen og dyp  nu spidsen af pindene i den hvide chokolade og derefter  i hver sin kugle.
Kom dem nu i fryseren i små 15 minutter og tag dem ud lidt af gangen og dyp dem i den hvide chokolade og bank dem let for at få det overskydende chokolade til at falde af og drys dem med krymmel! Wuupti 😀 Små fine pops. IMG_5957

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærter