Sunde vafler med rødbede

Værtindegave #1 Glutenfri chokoladekage

Tiden er knap herhjemme, da jeg jo er startet på studie og vi har eksamener lige om lidt. Tiden bliver brugt på studie fra 8 til 16 hver dag, og aftenerne og weekender bliver brugt med familien omkring middagsbordet og i haven. Så bloggen er lidt overladt til sig selv i små perioder, men jeg er ikke helt væk 🙂
Følg med på bloglovin og få en mail når der kommer nye indlæg, så du ikke misser noget på grund af min uregelmæssige fravær.

En lille sød inspirationskilde til værtinden eller værten her op til påske! 😉
Snuppede en træske og et viskestykke sidste gang jeg var i IKEA og en form og bund i Tiger til en lille værtindegave til her i weekenden til en veninde til den årlige påskefrokost! Værtindegave #1 Glutenfri chokoladekageVed at pakke et stykke bagværk pænt ind, får det et fint og professionelt udtryk.
Jeg bagte en saftig og blød laktose og glutenfri chokoladekage med banan og honningristede valnødder.

Værtindegave #1 Glutenfri chokoladekage

Til to små forme, skal du bruge følgende;
1 dl kokosolie
2 dl mørk chokolade
1 dl  havregryn
1 dl sukrin gold
2 spsk kakaopulver
2 æg
1 tsk vaniljepulver (RIGTIG vanilje)
1/2 banan
1 tsk kokosmælk
50g grofthakkede valnødder
1 tsk honning

Tænd ovnen på 175 grader.
Smelt kokosolien og den mørke chokolade over svag varme og pisk det godt sammen mens det smelter.
Kom kakao, sukrin, kakao, æg, vanilje, banan og kokosmælk i en blender og kør til det blev en fin homogen massen og tilsæt kokosolie og chokolademixet og blend det i yderligere 2-3 minutter og vend halvdelen af valnødder i dejen.
Hæld dejen i to små smurte forme (anbefaler at den er lined med bagepapir) og drys de resternede valnødder og honning over og bag dem i 15-20 minutter.
Tjek dem med en tandstik, når den kommer op ren, er de færdige.
Pak dem fint ind og tag med til påskefrokostens værtinde, jeg kan love dig for at den vil bringe glæde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde vafler med rødbede