Kogte majskolber

Ristet blomkål med chia

En lækker snack eller tilbehør til aftens hovedret. Bag dem enten i ovnen, eller udnyt at vi er gået ind i grillperioden og giv dem en tur på grillen og server dem grillmaden.

Ristet blomkål med chia

Ristet blomkål med chia

Til en portion, skal du bruge følgende;
1 blomkålshoved
1 spsk chiafrø
1 spsk chiliolie
Salt og peber

Forvarm ovnen på 210 grader.
Start med at skærer blomkålen i små buketter.
Beklædt en bageplade med bagepapir og hæld med løs hånd chiliolie over og  drys med chiafrø og slut af med salt og peber

Bag blomkplen i 20-30 minutter eller indtil de så småt begynder at tage farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kogte majskolber