konfekt med solbær, hasselnød, hvid chokolade og rå lakrids

Paranødcookies med chokolade

Paranødder er bevist til at være naturens viagra?.. hmm ved jeg nu ikke, men man kan vel altid kaste et par stykker i cookies, så derfor har jeg taget en klassisk cookie-opskrift og smidt nogle paranødder efter den.

For at lave 12 store cookies, skal du bruge:
320g hvedemel
1 knsp. salt
160g smør
160g farin
120g sukker
2 æg
300g mørk chokolade
200g paranødder
2 dl havregryn

 
Rør mel, salt, smør, farin, sukker og æg godt sammen. 
Hak chokolade og paranødder groft, og vend det forsigtigt i dejen og tilsæt tilsidst havregrynen.
Rul dejen til en lang pølse og læg den i køleskabet i 2 timers tid. 
Tag dejen ud og skær den i skiver af ½ cm.
Bag småkagerne ved 160 grader i ca. 15 minutter. 

Cookies kan man aldrig få nok af ^.^ 

Energi 2024 KJ/100g
Protein                                               6,9g
Kulhydrat                                         51,3g
Fedt                                                  26,4g
Mættede                                 12,3g
Monoumættede                         8g
Polyumættede                         4,6g
Kostfibre                                           1,9g

1 kommentar

  • Haha, har nu aldrig hørt at paranødder er så potente – men de smager ihvertfald godt! Kagerne ser super lækre ud – dem må jeg helt sikkert prøve på et tidspunkt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konfekt med solbær, hasselnød, hvid chokolade og rå lakrids