Hjemmelavet mandelmælk

Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris

Hawaiiansk kylling med cashewnødder og risNem, hurtig og lækker mad, tjek, tjek, tjek ! Denne opskrift overholder alle krav til en lækker gang aftensmad på en travl hverdag. Den er super nem at gå til, 1 gryde og en wok er i spil og det meste skal bare kastes sammen inden det anrettes med lidt frisk mango til sidst. YUM Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris.

Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris opskrift

Til 4 personer, skal du bruge følgende:
500g kyllingebryst

60 ml østerssauce
60 ml soya sauce
2 spsk sesamolie
4 fede hvidløg
1 tommeltot ingefær
1 chili
1 blomkåls stok delt i to og skåret i skiver i bedste stop spild af mad stil, den smager fremragende i denne ret
100g cashewnødder
1 bdt basilikum
3 dl ris
1 ds light kokosmælk
1 spsk kokosolie
Salt og peber
Start med at sætte risene over.
Ris, kokosmælk, kokosolie, lidt salt og 4,5 dl vand sættes over og koge i 30 minutters tid, indtil alt væsken er væk, men pas på det ikke brænder på.
Skær kyllingebrysterne i strimler /filetter.
Bland østerssauce og soya sauce og vend kyllingefiletterne her i og lad det stå i 15 minuttes tid.
Sæt en wok over mellemhøj varme med sesamolien, tilføj blomkålsstok, hvidløgene, ingefær og chili og lad det svitse i 1 minuts tid.
Tilsæt yderligere lidt olie og kyllingefiletterne og steg dem 7-8 minutter, indtil de er færdige.
Vend cashewnødderne i og lad det stå i 1-2 minutter mere inden wokken tages af varmen og basilikumsbladene vendes forsigtigt i og der krydres med salt og peber.
Server ris, kylling, friske mango og ekstra basilikumsblade og cashewnødder i små anrettede skåle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet mandelmælk