Hjemmelavet mandelmælk
Hjemmelavet mandelmælk opskrift
Til 1 L, skal du bruge følgende:
125g mandler
1 L vand
evt. vaniljepulver
Start med at dække mandlerne med vand i en skål og lad den stå på køl natten over.
Dagen efter hældes vandet fra og 1 L nyt vand tilsættes.
Nu kan den enten køres igennem en slowjuicer eller den kan blendes i et par minutter, begge dele enten sies eller hældes igennem et dørslag og plumpen gemmes til en kage, smoothie eller lignende 🙂 Du må endelig ikke smide det ud.
Tilføj nu enten lidt vanilje eller lad den være som den er. Den kan bruges i alle opskrifter der skal bruge mælk eller lign.
Den kan også bare drikkes som den er og kan holde sig på køl i 4-5 dage.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedej, Chai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang hjemmelet mozarella ostekugler.
Ingen kommentarer endnu