banansnack

Kyllinge popcorn

IMG_2295 IMG_2301Da vi sidste år var på Hawaii, tog vi et stod forbi San Francisco hvor vi var inde og spise på Bubba Gump Shrimp og forretten bestod af noget de kalder rejepopcorn, hvilket inspirerede mig til at lave denne ret, da vi nok mere er til kylling end rejer 😉 eller det er hvertfald det vi spiser mest af.

Kyllinge popcorn opskrift

Til en stort skål, skal du bruge følgende;
4 kyllingebryster, skåret i små stykker
2 dl panko
1 dl kokosmel
1/2 dl quinoa
1 stort æg
1 tsk paprika
1 tsk chilipulver
salt & peber

Forvarm ovnen til 175 grader.
Kom panko, kokosmel og quinoa i en foodprocessor og giv det et par hurtige spind.
Kom blandingen op i en pose sammen med krydderierne.
Pisk ægget i en lille separat skål.
Vend kyllingestykkerne i ægget og efterfølgende kom dem op i posen og ryst godt.
Kom stykkerne over på en bradepande beklædt med bagepapir og bag dem i 25 minutter, indtil kyllingestykkerne er gyldne.
Vend kyllingestykkerne lidt rundt undervejs, evt hvert 10 minut for at sikre at de bliver brune hele vejen rundt.
Server dem varme med lidt havsalt og en lækker dip.
Jeg servere mine med en dip bestående af skyr vendt med 1-2 tsk grøn dip fra Urtekram. Kig evt under tilbehør for at finde en dip der passer dig. IMG_2295

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

banansnack