Grøn te islatte

Bagt rabarber med havregryn og cashewnødder

Endnu en enkel og lækker dessert! 
Til 4 personer
 
200g rabarber
Kornene fra en 1/3 vaniljestang
3 spsk Carderel
50g groft valsede havregryn 
25g cashewnødder
1 dl skyr 
Eventuelt lidt citron & rålakrids pulver
 
Tænd ovnen på 200 grader. 
Vask og skær rabarberne i 4-5 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad. 
Vend forsigtigt kornene fra vaniljestangen godt sammen med sødemiddelet. 
Hak cashewnødderne groft og bland det med havregrynen. 
Drys sukkerblandingen over rabarberne efterfulgt af havregrynen. 
Bog rabarberne  i 20-22 minutter. 
Når de er færdige kan man enten servere dem varme eller lade dem køle lidt af først. 
Server med skyr pyntet med citron og rå lakrids.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn te islatte