Proteinkugler med sød kartoffel og sesamfrø
Prøver ofte at lave nye og anderledes snacks til den lette sult ud på eftermiddagen, og det sidste skud på stammen, er de her små protein kugler 🙂 de er super lækre, både cremede, crunchy, salte, umami og søde med et strejf af stærk chili.
Proteinkugler med sød kartoffel og sesamfrø
Til en portion på 25 kugler, skal du bruge følgende:
3 søde kartofler
3 spsk kokosmel
½ tsk havsalt
2 æg
1 dl sesamfrø
1 spsk hørfrø
½ tsk stærk chilipulver
1/4 tsk peber
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartoflerne og del dem i mindre stykker.
Kom kartoflerne i en minihakker og kør alle klumper ud og tilsæt kokosmel, salt og hørfrø.
Kom det over i et dørslag og pres så meget væde ud af det du kan.
Pisk æggene let sammen og bland dem i kartoffelmassen og ælt til det bliver sammenhængene.
Kom sesamfrø, chili og peber i en dyp tallerken.
Tril massen til små kugler og vend dem i sesamfrøene og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
De kan spises både kolde og varme. Jeg syntes det smager super godt i madpakken dagen efter med en avocado eller ærtedip
Ingen kommentarer endnu