Banan ispinde med chokolade og kokos
Anret isen over en lille muffinsform med et lille hul til pinden, så smøre de ikke alt tøjet og møblerne ind i chokolade. glade og rene børn -> win win. Banan ispinde med chokolade og kokos
Banan ispinde med chokolade og kokos opskrift
2 bananer
4 ispinde
50g mørk chokolade 72%+
1 tsk kokosolie
kokosmel til drys
del bananerne i to og kom i ispind i hver.
Frys bananerne i 2-3 timer inden de dyppes i chokolade.
Smelt chokoladen og rør kokosolie i.
Hæld chokoladen i et højt glas og dyp bananpindene hurtigt heri, eller brug en ske til at fordele chokoladen.
Drys hurtigt med kokos efter hver ispind er dyppet i chokolade og kom dem tilbage i fryseren eller server dem straks.
De holder sig fint på frost, men er bedst indenfor 1 månedstid – hvis de får lov at overleve så længe 😉
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Ingen kommentarer endnu