Sunde blomkåls tots

Banan ispinde med chokolade og kokos

Banan ispinde med chokolade og kokosFrosne bananer dyppet i mørk chokolade og overdrysset med kokos! den perfekte begynder is, hvis ungerne skal med i køkkenet og den perfekte is til ungerne på en varm sommerdag.
Anret isen over en lille muffinsform med et lille hul til pinden, så smøre de ikke alt tøjet og møblerne ind i chokolade. glade og rene børn -> win win. Banan ispinde med chokolade og kokos

Banan ispinde med chokolade og kokos opskrift

2 bananer
4 ispinde
50g mørk chokolade 72%+
1 tsk kokosolie
kokosmel til drys

del bananerne i to og kom i ispind i hver.
Frys bananerne i 2-3 timer inden de dyppes i chokolade.
Smelt chokoladen og rør kokosolie i.
Hæld chokoladen i et højt glas og dyp bananpindene hurtigt heri, eller brug en ske til at fordele chokoladen.
Drys hurtigt med kokos efter hver ispind er dyppet i chokolade og kom dem tilbage i fryseren eller server dem straks.
De holder sig fint på frost, men er bedst indenfor 1 månedstid – hvis de får lov at overleve så længe 😉

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde blomkåls tots