Müsli med papaya og abrikos

Sunde vingummier

IMG_2213Vi drikker en del rødbedejuice herhjemme, men syntes efterhånden, at ren rødbedejuice er ved at blive lidt små kvalmende. Sunde vingummier
Christian syntes det smager fremragende, men problemet er, at han SPILDER! og det er sååååååå svært at få af tøj og møbler. Han bliver selvfølgelig tosset, hvis han ikke må smage når vi andre tager et glas.
Istedet for at ligge juicen på hylden, så tænkte jeg, at jeg ville prøve at lave konsistensen lidt om, så vi kunne prøve noget nyt til en forvæksling og Christian kan være med uden at farve både vægge og møbler hver gang. Fandt nogle forskellige juicer hos grønthandleren, så vi også kunne prøve det med andet end kun rødbede. IMG_2190

Sunde vingummier opskrift

Opskriften her er med rødbedejuice, men man kan erstatte det med hvilken som helst andet juice.
For at lave 15 vingummier, skal du bruge følgende;
2 dl rødbedejuice
1 spsk citronsaft
15 dråber stevia
2 spsk gelantine eller agar agar

Varm en lille gryde op med rødbedejuicen.
Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft og stevia og pisk det godt sammen.
Tilsæt nu gelantinen og pisk indtil det er opløst.
Hvis der stadig er klumper i af gelantine, så sæt gryden over varmen igen og varm den forsigtigt op under omrøring.
Lad nu massen stå indtil det har opnået stuetemperatur.
Hæld massen over i en silikone form, og stil den i fryseren i 15 minutter.
Tag nu forsigtigt vingummierne ud og server dem for dine unger! de er med garanti et hit, specielt hvis du bruger jordbær eller bananjuice 🙂 IMG_2176

5 kommentarer

  • Marie

    Kan man bruge andet eller undlade stevia?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skau

    Hej
    Opskriften ser spændende ud og skal helt sikkert prøve at lave dem.
    Er det også 2 spsk agar agar der skal bruges?
    Mvh Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marian

    Hej lækre sager du laver, ang vingummi, honning eller andet erstatte steviosid, og hvor mange blade er 2 spsk, gelantine, tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Langballe

    Fantastisk opskrift!
    Skal de serveres straks efter de er taget ud af formen, eller kan de opbevares i lukket beholder i køleskab eller på køkkenbordet?
    Mvh Kristina – verdens største slik elsker 😄😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har du opskrifter på juicene?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Müsli med papaya og abrikos