Ristet græskar med hasselnødder og feta
Efteråret har sneget sig ind på os, ja ihvertfald på mig – #hvorersolenhenne, men med efteråret kommer også en masse gode ting! blandt andet maden 😀
Uhmmm supper og efterårs salater og varme gryderetter man kan varme sig på efter en lang dag.
En af mine favoritter er denne efterårssalat med et symfoni af græskar, cremet feta og knasende sprøde hasselnødder.
Ristet græskar med hasselnødder og feta
Nok til 4 personer:
1 stor hokiansk græskar
1 spsk salvie
100g hasselnødder
75g smuldret feta
Salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader.
Del græskaret i to og bag det med skalsiden udad og bag det i ovnen i 25-30 minutter. Tilsæt hasselnødderne når der er 10 minutter tilbage af tiden.
Lad græskarene køle af og fjern så skrællen og skær den i grove tern og fintsnit hasselnødderne(kan undlade).
Vend det forsigtigt med lidt salvie, salt og lever og smuldret feta.
server med lidt frisk salvie på toppen til en varm ret her til efteråret 😉
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Søger du andre salater eller tilbehør til aftensmaden, så prøv eventuelt nogle af dem her: Broccoli salat med peanuts, squash spaghetti med peberfrugtssauce, soja mandler til topping, Salade chévre med jordbær, verdens bedste søde kartoffel, sunde blomkåls tots og kartoffel pandekager med ost.shopping.coop.dk
Uh, hvor lyder det godt – jeg plejer altid at bage rødbeder med feta og nødder, så denne version må prøves (:
– A