Grønne bønner med feta og dild
Denne lille ‘salat’ er super lækker som tilbehør til grillmaden eller som en hurtig måde at få lidt grønt ind på menuen, da den passer godt til det meste ved at variere lidt på de øvrige råvarer udover bønnerne. Grønne bønner med feta og dildTil en stor skål, skal du bruge følgende;
600g grønne bønner, gerne friske, men frost går an
1 tsk eddike
1 tsk skalotteløg
2 spsk olivenolie
1 dl græsk feta (den store blok man kan smuldre)
1 rødløg, skåret i tynde strimler på langs
1/2 dl hakket dild
Salt & peber
7 dl vand
Kog vand i en gryde og tilsæt de grønne bønner og kog i 5 minutter.
Kom hurtigt bønnerne over i en skål med isvand for at forhindre at de koger videre.
Bland olivenolie, eddike, løg, salt og peber i en skål og bland det godt sammen.
Vend bønnerne og feta i blandingen og anret inden servering. voila!
Ingen kommentarer endnu