Nudler med sesamsauce, mandler og broccoli

Squashsalat med grøn dressing og ristede kikærter

img_8500Vi er ret glade for salater på vores TRX mandag og tirsdags hold, det er så hyggeligt at snakke salater med tøserne (og herre) i sit ups når trænerne ikke kigger ^.^ sorry Umar, skal nok tage ekstra næste gang og ikke stikke af i kaninhop. Fik en forespørgsel på en salat med gulerødder og kikærter med en fed dressing, uden at det bliver hverken for kvalmende eller for ‘salatet med rucola’ som der så fint blev sagt sidst 😀

Squashsalat med grøn dressing og ristede kikærter

4 store gulerødder
1 stor squash
1 lille bdt persille, grofthakket
1 ds kikærter
1 tsk chilipulver
1/2 tsk muskatnød
1/2 avocado
2 fed hvidløg
1 spsk Citronsaft
50 ml olivenolie
50g pistacienødder
Salt og peber

Blend avocado, hvidløg, citronsaft, olivenolie og pistacienødder i en foodprocesser og stil dressingen på køl.
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask og tør kikærterne med køkkenrulle og hæld dem op i en skål.
Vend kikærterne med olivenolie, chilipulver, muskatnød, salt og peber og spred dem ud på bagepladen og kom dem i ovnen indtil de er sprøde. Tager ca 30 minutter.
Brug en spirulizer til at lave grøntsags spaghetti af gulerødder og squash og vend det me persillebladene og dressingen, start roligt ud, og gem eventuelt lidt af dressingen til en anden god gang, eller vend kun det du skal bruge, det hele bliver blødt dagen efter, så hvis det er til madpakken, så tag dressingen med ved siden af.
Vend tilsidst kikærterne i salaten. YUM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudler med sesamsauce, mandler og broccoli