Svensk pølseret
Hvis ungerne skal med i køkkenet eller en af de store skal stå for maden, men er ret grøn i køkkenet, så er svensk pølseret et oplagt valg. Kombinationen af pølser, kartofler og relativt få råvarer, gør at de fleste kan følge med og stadig få et super lækkert resultat.
Svensk pølseret er også en lækker ret der er helt perfekt til madplanen, og kan planlægges som en af de sidste dage, da tingene godt kan holde sig på køl i en periode inden det skal bruges.
Retten er ligeledes fryseegnet.
Svensk pølseret opskrift
Til 4 personer, skal du bruge følgende:
1 kg kolde kogte kartofler
1 stort løg, finthakket
500g pølser
1 tsk paprika
2 tsk røget paprika (kan undlades, så bare brug 4 tsk paprika)
1 lille dåse tomatpuré
2 dl skummetmælk
1/2 tsk marizena
Salt og Peber
Skær kartofler og pølser i lige store mundrette stykker.
Hæld lidt olivenolie i en gryde og svits løget i 2 minutter.
Tilføj pølserne og paprika og lad det steg i yderligere 4-5 minutter, inden der skrues ned for varmen.
Rør tomatpuré og marizena ud i mælken og tilsæt blandingen til pølsemixet og rør det godt rundt.
Vend til sidst kartoflerne forsigtigt i og lad det stå og simre i 10-15 minutter.
Ingen kommentarer endnu