Figenpålæg

Matcha Frappe

Jeg elsker grøn te, elsker simpelhen smagen af matcha, især i en cremet og iskold udgave! I får nu en lille hemmelighed, nemlig min matcha frappe, som jeg lystigt drak op til eksamen i hele juni og igen da vi var ude og rejse (havde da selvfølgelig et lille glas med matcha med på turen <3). Matcha Frappe
Lignende opskrifter fra tidligere med matcha, grøn iste her, islatte med grøn te her og gørn te jelly her.
matcha frappe

 Den yderst hemmelige opskrift på matcha frappe 😀 yummy

matcha frappe21,5 dl mælk (ris, kokos, mandel eller lign.)
1/2 tsk matcha pulver
2 tsk vaniljepulver, gerne direkte fra en vaniljestang, men ellers pulveret fra Urtekram
1 knsp salt
1 stor tsk honning
2,5 dl kokosmælk (gør den cremet, men andet mælk kan også sagtens bruges)
4 dl isterninger

Kom mælk(ikke kokosmælken), matchapulver, vaniljepulver, salt og honning i en blender eller foodprocesser og kør indtil det er en homogen masse.
Fordel matcha mælken i to glas og kom isterningerne i og hæld kokosmælken over og slut af med et lille drys af enten matcha pulver eller lidt nyrevet muskatnød.

TYS TYS! Giv kun opskriften til dine nærmeste veninder og lad resten svæve i misundelse over din lækre drik 😀 <3
matcha frappe3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Figenpålæg