Mandelsmør

Matcha chia grød

Matcha chia grødEn hurtig morgenmad, der bare skal smides I tasken på vej ud af døren? JA TAK Alt du skal gøre er at samle ingredienserne I et patentglas med låg, ryste lidt også lade den stå på køl natten over, også ned I tasken med en ske, og eventuelt lidt frugt eller en lille pose tørrede frugt eller nødder. Perfekt.
Du kan lave den op til 3 dage I forvejen, så lav evetuelt flere af gangen eller lav en stor portion, du så kan tage af når sulten melder sig.*Indlægget indeholder affiliate link

Matcha chia grød1Matcha chia grød opskrift

For at lave 2 glas, skal du bruge følgende:
250 ml mandelmælk, rismælk (denne er med hvid chokolade og UTROLIG lækker) det er helt op til dig.
2 tsk agavesirup
½ tsk matcha pulver – bruger altid denne matcha, da den er dejligt blød og rundt i smagen
3 spsk chiafrø
2 spsk kakaonips (kan undlades)

Bland mælk, sirup, matcha og chia frø i et patentglas med låg og ryst godt.
Sæt den på køl og ryst igen efter 10 minutters tid.
Lad den nu stå natten over på køl.
Tag en lille pose med hvad der nu engang var til topping, en ske og glasset I tasken.

Matcha chia grød3Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor morgenmad: Sund nutellavafler med ørred og pocheret æggrød på farten <3, eller Chiagrød med mango.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelsmør