Matcha chia grød
En hurtig morgenmad, der bare skal smides I tasken på vej ud af døren? JA TAK Alt du skal gøre er at samle ingredienserne I et patentglas med låg, ryste lidt også lade den stå på køl natten over, også ned I tasken med en ske, og eventuelt lidt frugt eller en lille pose tørrede frugt eller nødder. Perfekt.
Du kan lave den op til 3 dage I forvejen, så lav evetuelt flere af gangen eller lav en stor portion, du så kan tage af når sulten melder sig.*Indlægget indeholder affiliate link
Matcha chia grød opskrift
For at lave 2 glas, skal du bruge følgende:
250 ml mandelmælk, rismælk (denne er med hvid chokolade og UTROLIG lækker) det er helt op til dig.
2 tsk agavesirup
½ tsk matcha pulver – bruger altid denne matcha, da den er dejligt blød og rundt i smagen
3 spsk chiafrø
2 spsk kakaonips (kan undlades)
Bland mælk, sirup, matcha og chia frø i et patentglas med låg og ryst godt.
Sæt den på køl og ryst igen efter 10 minutters tid.
Lad den nu stå natten over på køl.
Tag en lille pose med hvad der nu engang var til topping, en ske og glasset I tasken.
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor morgenmad: Sund nutella, vafler med ørred og pocheret æg, grød på farten <3, eller Chiagrød med mango.
Ingen kommentarer endnu