Vandkefir grundopskrift

Grød på farten

grød på fartenDe fleste kender det med at man har travlt om morgenen og ikke liiiiige får spist sin morgenmad og ender med et æble eller en banan i hånden på vej på arbejde, fordi man ikke lige nåede at lave havregrøden på komfuret, men tvivl ikke! Du kan nu lave en hurtig grød til farten! yay, Instant grød 😀
Det eneste du skal gøre er at tage en pose med på arbejde og spis den enten med mælk på eller koge en kedel vand og hælde over, alternativt hvis det skal være rigtig lækkert, så varm mælken op og hæld over 😉 Du får her opskriften på 2 forskellige slags, men prøv dig endelig frem med alverdens ting og sager 😀 kun fantasien sætter grænser.

Grød på farten

Til 4 portioner skal du bruge følgende:
350g finvalsede havregryn
2 spsk Husk/loppefrøskaller
3 spsk skummetmælkspulver
2 spsk brun farin eller sukrin gold
Til æble kanel grøden:
1 tsk kanel
3 spsk tørrede æbletern
1 spsk rosiner (evt både lyse og mørke)
1 spsk hakkede mandler
Til Kirsebær og mandel grøden:
1/2 tsk vaniljepulver
2-3 spsk tørrede kirsebær
4 spsk hakkede mandler
HUSK; hvis du deler opskriten i to, skal ingredienserne til den pågældende grød også divides ned 😉
Bland ingredienserne sammen på en pande og steg det let gyldent i sukkeret og lad det køle af.
Opbevar det i små portionsanrettede poser indtil det skal bruges.
For at lave grøden, skal en poses indhold overhældes med mælk og spises med det samme eller blandes med ca. 200 ml kogende vand og trække i 3-4 minutter. Den kan også blandes med 250 ml vand og få 4-5 minutter i mikronbølgeovnen, med en omrøring halvvejs. Det er smag og behag hvordan den skal nydes 😉
grød på farten
Hvordan spiser du din grød om morgenen? Spiser du overhoved grød eller hvad består din morgenmad af?
Elsker nye idéer og vil meget gerne høre dine erfaringer! Del dem endeligt herunder i kommentarfeltet 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandkefir grundopskrift