Cookie dough macarons

Æble macarons

Æble macarons med æblecruble, æblesmør! æbler på en helt ny måde. Mon reglen med 6 om dagen gælder her? 6 macarons om dagen, den ville jeg helt klart overholde 😀 

For at lave 32 stk, skal du bruge:

75g stødte mandler
115g flormelis
80g æggehvider
50g sukker
100g æblesmør (opskrift her)
Æblerasp:
1 dl rasp
½ dl sukker
50g smør

Start ud med at lave æbleraspen. 
Smelt smørret på en pande, og rist sukker og rasp gylden og sprødt.
Rør engang imellem i raspblandingen mens den afkøler. 
Kom stødte mandler, flormelis og kirsebærpulver i en blender og blend i ca. 15 sekunder og sigt blandingen ned i en skål.
Kom æggehvider i en skål og pisk til du kan danne bløde toppe, pisk sukker i lidt af gangen, til du får en fast og blank marengsmasse.
Kom mandelblandingen i og fold den forsigtigt med en spartel. 
Når al tørblandingen er grundigt foldet i, fortsætter du med at folde og skære massen, til du får en blank dej med en tyk, ?lang? konsistens. (der skal ca. 50 foldninger til IALT)
Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig metaltylle på 1 cm.
Tryk 62 små macarons ud på en macaronsmåtte på en bageplade. 
Bank pladerne ned i bordet for at fjerne evt. luftbobler og drys æbleraspen udover INDEN de tørre. 
Lad pladerne hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 160 grader.
Bag macaron-bundene i den forvarmede ovn i 10-15 minutter.
Stil dem til afkøling i 10 minutter, og tag dem så forsigtigt af måtten og lad dem afkøle helt på en bagerist.
Kom æblesmør ud på halvdelen af macaronsbundene og saml kagerne to og to.   

Velbekommen  😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookie dough macarons