Marshmallowfluff macarons

Cookie dough macarons

For at lave 16 stk, skal du bruge:

75g stødte mandler
115g flormelis
2 store æggehvider
50g sukker
10g kakaopulver
Cookie dough:
60 g smør
60 g rørsukker
½ vaniljestang
1 knivspids salt
60 g hvedemel
30 g mørk chokoladeknapper

Kom stødte mandler, flormelis og kakao i en blender og blend i ca. 15 sekunder og sigt blandingen ned i en skål.
Kom æggehvider i en skål og pisk til du kan danne bløde toppe, pisk sukker i lidt af gangen, til du får en fast og blank marengsmasse.
Fold mandelblandingen i marengsmassen med en spartel, en tredjedel ad gangen. Når al tørblandingen er grundigt foldet i, fortsætter du med at folde og skære massen, til du får en blank dej med en tyk, ?lang? konsistens.
Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig metaltylle på 1 cm.
Tryk 32 små cirkler ud på nogle bageplader.
Bank pladerne ned i bordet for at fjerne evt. luftbobler.
Lad pladerne hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 160 grader.
Bag macaron-bundene i den forvarmede ovn i 10-15 minutter.
Stil dem til afkøling i 10 minutter, og tag dem så forsigtigt af papiret og lad dem afkøle helt på en bagerist.

Til fyldet tager du smørret ud af køleskabet, og lad det stå ved stuetemperatur i 10-20 minutter.
Pisk det bløde smør, sukkeret og kornene fra den halve vaniljestang til en cremet masse.
Kom mel og salt i, og pisk videre.
Hak chokoladen, og vend dem i.

Lav 16 små kugler af dejen og tryk dem let flade.
Kom en “cookie dough kugle” mellem 2 macaronskaller og vupsi! 

Energi 1031 KJ/247 kcal/100g 
Protein                                             6,7g
Kulhydrat                                         42g  
Fedt                                                  7,9g
Mættede                             0,7g
Monoumættede                 1,2g
Polyumættede                    1,3g
Kostfibre                                         1,8g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marshmallowfluff macarons