Æble drue saft

Marshmallowfluff macarons

Marshmallowfluff, en af livets mange glæder. Der er meget få ting som får manden op midt om natten og styrte ud i køkkenet for at spise. Hvem prøver jeg at narre? næsten alle søder sager med lavt indhold af fedt, kan få ham ud af sengen kl 3 om natten! 😉  

For at lave 30 stk, skal du bruge:

75g stødte mandler
115g flormelis
2 store æggehvider
50g sukker
1/4 tsk lyserød farvepaste
1 sprøjtepose fyldt med marshmallowfluff (opskrift her)

Kom stødte mandler og flormelis i en blender og blend i ca. 15 sekunder og sigt blandingen ned i en skål.
Kom æggehvider i en skål og pisk til du kan danne bløde toppe, pisk sukker i lidt af gangen, til du får en fast og blank marengsmasse.
Kom farvepasten(gemt ca en knsp) i mandelblandingen og fold den forsigtigt i marengsmassen med en spartel, en tredjedel ad gangen. 
Når al tørblandingen er grundigt foldet i, fortsætter du med at folde og skære massen, til du får en blank dej med en tyk, ?lang? konsistens. Lige inden du har opnået den ønskede konsistens, kom resten af farvepasten i og fold forsigtigt videre, uden at overfolde. 
Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig metaltylle på 1 cm.
Tryk 60 små macaronsbunde ud på en bradeplade beklædt med bagepapir eller en macaronsmåtte. 
Bank pladerne ned i bordet for at fjerne evt. luftbobler.
Lad pladerne hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 160 grader.
Bag macaron-bundene i den forvarmede ovn i 10-15 minutter.
Stil dem til afkøling i 10 minutter, og tag dem så forsigtigt af papiret og lad dem afkøle helt på en bagerist.
Kom marshmallowfluff på 15 bunde og saml macaronsne. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble drue saft