konfekt med pærer, cashewnødder og hvid chokolade

Sushi wannabe konfekt

Jeg holder meget af sushi og nu når konfektsæsonen rigtigt er skudt igang, er det sneget sig lidt inspiration ind fra det japanske køkken.
Manden inviterede mig ud og spise igår. Ikke nok med vi skulle ud og spise, han havde valgt at vi skulle have en af mine favoritter: rå fisk og ris pakket ind i tang, yummy!
Hvis jeg kunne, ville jeg pakke manden og Christian ned i en kuffert og flyve dem til Japan,. Finde et hus ned mod vandet, med egen strand og det hele, og bare leve af at lave mad til mine to mænd, ja du gættede det nok, de ville komme til at leve af sushi. 😀 
Men da det nok forbliver en drøm, har jeg prøvet at efterligne sushi lidt i det søde køkken i form af konfekt.

For at lave ca 20 maki, skal du bruge: 
10 udstenede dadler
75g marcipan
20g pistacienødder
1 knsp grøn frugtfarve
100g mørk chokolade
100g kokosmel 
1/2 tsk rød frugtfarve

Blend pistacienødder fint sammen i en kaffekværn.
Ælt pistaciemelet godt ind i marcipanen, og tilsæt eventuelt lidt frugtfarve. 
Fyld marcipanen i dadlerne. 
Bland kokosmel og frugtfarve og kom det op i en skål.
Smelt chokoladen over vandbad, dyp dadlerne og rul dem til sidst i kokosmelet.
Kom dadlerne i køleskabet i 3 timer.
Tag dadlerne ud af køleskabet, skår enderne af og skær resten af dadlen i 2 stykker. 

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konfekt med pærer, cashewnødder og hvid chokolade