Squashsalat med grøn dressing og ristede kikærter

Corn dogs

img_8421Nu er det halloween, og i den anledning får i her opskriften på en amerikansk klassiker, nemlig corn dogs, vi har her lavet en portion nemme kyllinge corn dogs. De vil sagtens kunne laves vegetariske ved at anvende en sojapølse fremfor en kyllingepølse, men det var nu hvad vi lige have liggende til madpakkerne 🙂
Det kom helt bag på os hvor nemt det er og hvor hurtigt det gik til vi have lavet en kæmpe portion til 20 stks, da vi lavede små 5-6 stykker af gangen og på små 30 minutter havde vi 20 stks corn dogs klar til indpakning til et madbyttemarked i indre københavn 😉

Corn dogs

20 små kyllingepølser (2 pakker)
300g hvedemel
200g majsmel
3 spsk rørsukker
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 æg
3 spsk smeltet smør
Olie til stegning
20 ispinde eller grillspyd.

Pisk alle ingredienserne sammen i en lille skål og hæld det op i et højt glas, gerne over flere gange efterhånden som de bliver lavet.
Hæld olien i en lille gryde og sæt den over.
Stik en ispind i hver pølse, og tør dem med lidt køkkenrulle.
Når det sydre, når du sætter en tandstik ned i olien er den klar.
Dyp 1-2 stks i dejen, så det dækker helt op til ispinden og kom dem i gryden, drej dem undervejs og giv dem 6-7 minutter, indtil de er gyldne og klar. (du kan også sagtens bruge en stor gryde og have flere i af gangen, det er bare svære at holde styr på undervejs og sikre en jævn farve).
Placer dem på et stykke køkkenrulle og server dem med ketchup og eventuelt sennep, alt efter hvad du foretrækker 🙂
img_8427

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashsalat med grøn dressing og ristede kikærter