Spaghetti med bacon og en røvfuld hvidløg

Chai med ingefær

Chai med ingefær
Vi har den sidste uges tid været ramt af forkølelse herhjemme og udover denne æbledrik her, har jeg fået eksperimenteret og serveret en del te, herunder forskellige slags chai – som er min favorit og tit er den der bliver smækket på bordet.
Denne opskrift er nummer to i min chai trio, den første opskrift kan du se her.

Chai med ingefær

Til 1 liter, skal du bruge følgende:
7 grønne kardemomme kapsler
5 hele perberkorn
5 hele nelliker
1/4 tsk fennikelfrø
1/4 kanelstang, brækket i mindre stykker
1 spsk ingefær, skåret i tynde skriver
500 ml vand
3 tsk sorte teblade
500 ml letmælk – skummet er lidt for let og sød er for meget in my opinion.
75g honning
Start med at komme alle krydderierne i en kaffekværn pånær ingefæren eller knus dem i en morter.
Kom alle ingredienserne(pånær mælken og honning) i en gryde og bring det i kog.
Lad det koge i 10 minutter og tilsæt mælken og få det op og koge igen, under konstant røring i 1 minut.
Tag gryden af varmen og lad det trække i små 5 minutters tid og sigt så teen og smag den til med honning og server straks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti med bacon og en røvfuld hvidløg