Græskarbark
Denne opskrift skiller sig lidt ud herinde, ja der er sukker i! Så hvis du er sukkerforskræmt, så spring videre og lad som om du ikke har set denne lækre græskarbark!
Jeg lavede den her sidste weekenden og tog den med til min mormors boglancering, hvor jeg stod for maden og den gik som varmt brød 😉
For at lave en stor bradepande, skal du bruge:
4 dl sukker
2 dl glukosesirup
4 dl græskarkerner (usaltede)
4 spsk smør
2 tsk salt
11/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel
Kom sukker, glukosesirup og 6 spsk vand i en gryde og kom det op og koge under omrøring.
Lad det koge indtil det når en temperatur på 142 grader.
Tilsæt græskarkerner, smør og salt under omrøring indtil det får en lysse brun farve og når til 152 grader, det tog 4-5 minutter.
Kom bagepulver og kanel i og hæld med det samme massen over på bradepanden og spred det ud med en spartel.
Drys eventuelt med lidt store flaget salt.
Opbevar dem i en lufttætbeholder i lag med bagepapir imellem.
De kan laves en uges tid inden de skal bruges.
Ingen kommentarer endnu