Sund Hjemmelavet Apple Smør ( uden tilsat sukker )

Græskarbark

Denne opskrift skiller sig lidt ud herinde, ja der er sukker i! Så hvis du er sukkerforskræmt, så spring videre og lad som om du ikke har set denne lækre græskarbark!
 IMG_1482Jeg lavede den her sidste weekenden og tog den med til min mormors boglancering, hvor jeg stod for maden og den gik som varmt brød 😉

For at lave en stor bradepande, skal du bruge:
4 dl sukker
2 dl glukosesirup
4 dl græskarkerner (usaltede)
4 spsk smør
2 tsk salt
11/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel

Kom sukker, glukosesirup og 6 spsk vand i en gryde og kom det op og koge under omrøring.
Lad det koge indtil det når en temperatur på 142 grader.
Tilsæt græskarkerner, smør og salt under omrøring indtil det får en lysse brun farve og når til 152 grader, det tog 4-5 minutter.
Kom bagepulver og kanel i og hæld med det samme massen over på bradepanden og spred det ud med en spartel.
Drys eventuelt med lidt store flaget salt.

Opbevar dem i en lufttætbeholder i lag med bagepapir imellem.
De kan laves en uges tid inden de skal bruges.IMG_1484Screen Shot 2013-09-01 at 14.31.02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Hjemmelavet Apple Smør ( uden tilsat sukker )