Knækbrød med smoothiefrø

Sund Hjemmelavet Apple Smør ( uden tilsat sukker )

IMG_0210Har lavet æblesmør herinde før, men denne udgave er helt uden sukker og er super lækker på knækbrød, specielt Knækbrød med smoothiefrø, som jeg lavede igår. 

IMG_0236

Til et stort glas, skal du bruge:  (billedet snyder, da jeg endte med at lave 2 små istedet for ét stort)
10 æbler
4 dl æblemost
1 dl vand
1 dl æblecidereddike
1 spsk kanel
½ tsk vaniljepulver
½ tsk nellike
½ tsk muskatnød
½ tsk anis
1 knsp havsalt

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver og kom dem op i en stor gryde.
tilsæt æblemost, vand og æblecidereddike.
Kom alle krydderierne i en morter og knus det helt og kom det op i gryden.
Rør alle ingredienserne godt sammen og sæt det over lav varme og kom låg på.
Lad det stå for sig selv i 4 timer, men rør i det med jævne mellemrum.
Brug en stavblender til at fjerne de sidste klumper og giv det yderligere 30 minutter på middel varme, under omrøring.
IMG_0220
Det kan opbevares i køleskabet i op mod 3 uger og er en oplagt julegave, når vi nærmer os den tid på året.Screen Shot 2013-09-01 at 14.31.02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød med smoothiefrø