3# Værtindegave idé: Rør med cookies

Honning frem for sukker?

Honning erstatter efterhånden sukker i mange opskrifter, så man kunne hurtigt få det indtryk, at det er sundere. Men der er faktisk ikke den store forskel. 
Det som er fælles for de to produkter, er kulhydratindholdet.I sukker udgør kulhydraterne 99g pr. 100g, i honning udgør de 82g pr 100g. 
I begge produkter er kulhydraterne af de hurtige slags, og bliver omsat med lynets hastighed, når man får dem ind i kroppen, så begge giver en blodsukkerstigning. 
Så for kalorieberegningen er det stort set ligegyldigt om du bruger sukker eller honning. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3# Værtindegave idé: Rør med cookies