Græskar smør
Endelig weekend, bliver dejligt med lidt længere tid sammen med manden og måske en mulighed for at sove længe? uhh me like!
Her er den anden og sidste opskrift fra i torsdags, opskriften på en omgang lækker “spread” som er perfekt til nybagte boller! , her er det omrøringen der er afgørende for at forhindre at det brænder på.
Der er til ét 500 ml syltestøjsglas.
250g græskarpure
1 dl agava nektar
½ tsk kanel
½ tsk ingefær
¼ tsk nelliker
¼ tsk muskatnød
1 knsp salt
Kom græskar og agave nektar i en lille gryde over middelvarme, og rør godt indtil blandingen er godt kombineret.
Bliv ved med at røre i gryden, i ca 15 minutter.
Rør krydderier og salt i, og kog i cirka 5 minutter mere.
Tag gryden fra varmen, og kom græskar smørret i et skoldhede syltetøjsglas.
Lad det køle helt af inden du begynder at bruge det.
Det har en holdbarhed på ca. 2 uger i køleskabet.
TIP: Hvis du er nødt til at gå far gryden, så tilføj 2 spsk æble juice og skru ned.
Hvi du gør dette, skal du tilfætte yderligere 5-6 minutter til opskriften.
Ingen kommentarer endnu