Woodshade Organics

Marcipankonfekt med papaya, appelsin og kirsebær

Har som jeg nævnte i dagens tidligere indlæg, allerede været en tur i køkkenet for at lege lidt med marcipanen, og her er resultatet så.For at lave 15 stykker konfekt, skal du bruge:

100g marcipan
3 spsk appelsinsaft
15 stk tørret papaya
2 spsk kirsebærpulver 

Bland marcipanen og appelsinsaften godt sammen, konsistensen skal være lidt små klistret.
Del marcipanen i 15 lige store stykker og pak papaya stykkerne ind i marcipanen.
Rul nu kuglerne i kirsebærpulveret, og voila! En frisk og sommerlig konfekt her i den mørke vintertid.

Er så småt begyndt at lave collager over de ting jeg laver, hvad syntes i?

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woodshade Organics