Marcipankonfekt med brombær, lakrids og citron
Hen over sensommeren plukkede jeg et hav af brombær, kom helt op på 4 kg i fryseren. Vi har desværre ikke en specielt stor fryser, så de var nødt til at blive brugt her i sidste uge for at få plads til et is projekt. Men hvad skal man bruge 4 kg brombær til? endte ud med både marmelade, lemonade, brombærbars, tørret brombær, brombærpulver m.m.
Men hvad skal jeg dog bruge det alt sammen til?
Brombærkonfekt med citronFor at lave 30 kugler, skal du bruge:
4 spsk brombærmarmelade
150g marcipan
1 spsk citronsaft
2 tsk lakridspulver
100g mørk chokolade
Citronskal
Ælt brombærmarmeladen, citronsaft og marcipanen godt sammen.
Rul marcipanen til 30 lige store kugler.
Smelt chokoladen over et vandbad, tag skålen af og tilsæt lakridspulveret.
Dyp kuglerne, når de alle sammen har fået chokolade/lakridsovertræk, drys med citronskal.
Uh, det gle6der jeg(formentlig kan jeg godt tillade mig at skvrie vi ) mig(os) meget til at hf8re og se!Nf8j, hvor lyder den le6kker, den nye julelatte Jeg er tosset med lakridsen fra Lakritsfabriken i Sverige. Den smager virkelig fantastisk og rent af lakrids Mmm Gle6der 1. december!