James Bond 'Shaken, not stirred'! Vesper dry martini

Skelet cookies

Til ca. 40 Cookies skal du bruge:
390g hvedemel
1/2 tsk salt
1 tsk bagepulver
227 g smør, stuetemperatur
200g sukker
2 æg
2 tsk vaniljeekstrakt
3 spsk flormelis
2 tsk lunkent vand 

Bland mel, salt og bagepulver sammen i en skål.
Pisk smør og sukker i en foodporcessor til det er lyst og luftigt, det tager ca. 3 minutter.
Tilsæt æg og vaniljeekstrakt og pisk i yderligere 2 minutter.
Tilsæt mel blandingen og pisk indtil du har en glat dej.
Kom dejen i køleskab i ca en time, eller indtil den fast nok til at rulle.
Forvarm ovnen ved 175°C .
Rul dejen ud på et meldrysset bord, til en tykkelse på 1 cm.
Brug en udstikker til at lave mænd og kvinder og kom dem over på en bradepande beklædt me bagepapir. 
Bag i ca. 8-10 minutter (afhængig af størrelse), eller indtil kanterne er lige begyndt at brune.
Tag pladen ud af ovnen og lad dem køle af på bagepladen i et par minutte, før de tages af.
Lav en tyk glasur og tegn små skeletter på kagerne, og server dem til en blodbad  jordbærgrød/suppe eller lign.

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

James Bond 'Shaken, not stirred'! Vesper dry martini