Nogle gange sidder man med trangen til at snacke, og det skal der være plads til.
Sååå hop i køkkenet og lave en omgang hurtige daddelkugler, jeg sladder ikke 😉 Men du skal lige advares, de er meget vanedannende og de er meget energitætte, så de skal stadig spises med måde.
Hårde dadler: Hak dadlerne groft og steg dem i kokosolie i nogle minutter på en pande.
Hvis dadlerne er bløde, så kom dadler, kakao, hasselnødder, vanilje og lakridspulver i en foodprocessor og blend indtil massen har den ønskede konsistens. Det kræver måske lidt vand undervejs.
Rul dejen til 15 kugler og rul 5 kugler i henholdsvis kokos, lakridspulver og lad de resterende 5 kugler være, eller rul dem i feks sesamfrø.
Opbevar kuglerne i køleskabet i op til en uge.
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Denne lille anretning er såååååååå lækker og det perfekte tilbehør. Det er lige før at jeg dropper hovedelementet helt næste gange, bare for at kunne spise …
Bag skriveriet er en livsglad og nysgerrig sjæl med faglig baggrund inden for ernæring og sundhed som klinisk diætist og med en kæmpe interesse for mad. Mor til Christian og Bella, gift med Thomas og bosat på djævleøen.
Formålet med bloggen er at give inspiration og sprede glæde omkring madlavningen, både til den studerende med et stramt budget, børnefamilien og til atleten der er ved at træne op til et race.
Jeg håber I vil læse med og lade jer inspirere.
KONTAKT
Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du skrive en email til Nynnecch@gmail.com
INSTAGRAM
Bliv inspireret og få glimt fra vores hverdag på Instagram
Ingen kommentarer endnu